Fizetés, szállítás és garancia

Webáruházunkban áraink minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.

Általános Szerződési Feltételeink, Adatvédelmi szabályzatunk és a Szerződéskötés előtti tájékoztató hatályos állapota itt olvasható, letölthető. https://cdgalaxis.hu/doc-altalanos-szerzodesi-feltetelek-es-adatvedelmi-es-adatkezelesi-szabalyzat

Jelenleg a következő fizetési és szállítási feltételekkel vásárolhat:

- Fizetés az áru átvételekor
A rendelés visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

- Fizetés banki előreutalással
FIGYELEM! Kérjük, hogy csak licences kivitelű, online, digitális vásárlásos felhasználói szoftverek, jellemzően vírusírtó programok licences változata esetében válassza ezt a fizetési módot, ugyanis hagyományos, dobozos kivitelű játékszoftverek, felhasználói szoftverek és könyvek esetében előre átutalásos fizetési módot nem áll módunkban elfogadni!
A rendelés feladása után kérjük, szíveskedjék a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:
ÚJ!!! Magnet Bank számlaszám:16200120-18519819-00000000
Kedvezményezett: CD Galaxis Kft.
Megjegyzés sor: kérjük, okvetlenül tüntesse fel megrendelésének számát (a visszaigazoló e-mailben található)!
Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

- Szállítás GLS futárszolgálattal
A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után akár 24 órán belül házhoz szállítja a GLS. Szállítási díjunk Magyarországon belül egységesen bruttó 990 Ft. A kiszállítási díj csomagonként értendő, ezért érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.
A kézbesítés munkaidőben, 8-18 óra között történik, ám jellemzően általában délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként napközbeni, például munkahelyi címet és átvevő nevet adjon meg! A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

- Személyes átvétel
A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után személyesen is átveheti belvárosi irodánkban. Szállítási díjat ekkor természetesen nem számítunk fel. Címünk: CD Galaxis, 1088 Budapest, Múzeum körút 10. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9:30-18.00 óráig. Telefon: (06-1) 479-0933

- Speciális igények
Előzetes, egyedi megállapodás esetén a fentiektől eltérő fizetési, illetve szállítási mód alkalmazása is lehetséges. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal!

- Észrevételek és reklamáció
Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál) kérjük, okvetlen hívja Vevőszolgálatunkat!

- Az elállás joga
Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során az áru átvételét követő tizennégy napon belül a vásárló élhet a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Kivételt képez ez alól az az eset, ha ön a szoftver csomagolását felbontotta (számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében a csomagolás felbontását követően megszűnik az elállási jog), illetve ha megrendelésében személyre szóló licencet vásárol. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott szoftvernek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

- Garancia
Cégünk csak az adathordozó sérülésmentességéért vállal garanciát, a szoftver futásáért, annak helyes működéséért és az általa okozott esetleges károkért azonban nem. Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék adathordozójának sérülése (lásd: Észrevételek és reklamáció), e-mailben jelezze felénk a problémát és a kiszállítást követően tizennégy napon belül juttassa vissza áruházunknak a hibás árut - amint megérkezik, természetesen térítésmentesen kicseréljünk. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban önnek kell hozzánk visszajuttatnia!
Vissza
NOD32: Megbízható vírusvédelem