Termék 57/272
Előző termék A terméklistához Következő termék

Dead Rising 4 [PC]

  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
  • Akció: amíg a készlet tart!
12.990 Ft
5.990 Ft
Megtakarít: 7.000 Ft 

Az ár az áfát tartalmazza
 Kosárba:

A játék 2017. március 14., kedd nyitástól kapható!

A játék dobozában nem egyből a Steam kód található, hanem úgynevezett NOBOX kód. Ezen kódot a nobox.hu oldalon történő beváltást követően aktiválható az interneten, a Steam rendszerében a játék.

Jellemzők

2017. március 14-én PC-re látogat a Dead Rising 4. A játékosok az ünnepi lázban égő Colorado, Willamette városába látogathatnak, ahol egy rejtélyes járvány ütötte fel a fejét a Willamette Memorial Megaplex Mall-ban és környékén. Frank West fotóriporter visszatér, 16 évvel a Dead Rising cselekményei után. Egy átlagos férfi, aki egy kicsit sem mindennapos helyzetben találja magát, ahol meg kell találnia az igazságot a kitörésért felelős kormányzati összeesküvés mögött. Persze nem csak ő kutatja az igazságot, mivel egy titkos katonai hadművelet, egy tolvajjá lett volt diák és teljesen új zombik is ugyanazon bizonyítékra hajtanak. Franknek kell először megtudnia az igazat - vagy meghalnia a felkutatása közben.

Izgalmas harcokkal, páratlan szintű fegyver és karakter testreszabással a Dead Rising 4 rendkívüli élményt nyújt a játékosoknak, ahogy felfedeznek, kutatnak, és a túlélésért harcolnak ebben a nyílt világú sandbox játékban, a következő zombiapokalipszis küszöbén.

Jellemzők

* Frank West visszatért! - Az eredeti Dead Rising főhőse, Frank West fotóriporter 16 évvel a Willamette városában történtek után visszatér, teljesen új kamerás telefonjával, hogy zombi szelfiket készíthessen és felkutathassa a városszerte elrejtett tárgyakat.

* Nyílt világú sandbox - Kutasd át a Willamette Memorial Megaplex hatalmas tereit fegyverek és kosztümök után, amikkel túlélheted a zombiapokalipszist és járd be a várost plusz nyomokért.

* Bármiből lehet fegyver - Készíts el saját zombipusztító felszerelésedet a több száz potenciális fegyverkombinációból, a praktikus daraboktól kezdve az olyan őrült szerkezetekig, mint a Suckmaster 3000 vagy a Sledge Saw.

* Két teljesen új zombi osztály - A játékosok Fresh és Evo zombikkal is összefuthatnak. A Fresh zombik még csak nemrég fertőződtek meg, és haragtól fűtve rontanak a játékosoknak. Az Evo zombik ravasz gyilkosok, amiktől garantáltan éberek maradnak majd a játékosok, következő lépéseiket figyelve.

* Öltsd magadra az EXO páncélt - Az áltagostól a teljesen bizarrig a játékosok számos fegyverrel szerelkezhetnek fel, köztük egy szupererős páncélruhával is, ami emberfeletti erőt és tűzerőt biztosít a zombi hordák elsöpréséhez.

* Szórakoztató többjátékos mód - Játssz 3 barátoddal, teljesítsetek küldetéseket és hódítsátok meg a zombik lepte Willamette Memorial Megaplay Mall-t.

A játék dobozában egyetlen DVD lesz megtalálható, melyről a játék egy kis része telepíthető csak. A játék telepítéséhez és futtatásához kb 30 GB adat internetről történő letöltése szükséges. Technikai segítségnyújtás: support@cnghungary.hu

Kiadás módja: normál

Adathordozó: PC DVD

Ajánlott életkor: 18+Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
JELENTKEZZEN BE ÉS MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT A TERMÉKRŐL!
KÉRJÜK, A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIT A » VEVŐSZOLGÁLATON « TEGYE FEL!
Osztályzat: ROSSZ KITŰNŐ
A vélemények csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.
Felesleges formáznia a szöveget HTML kódokkal, a formázás nem fog működni.

További termékek
Call of Duty: Black Ops [PC]
Call of Duty: Black Ops [PC]
GameKapocs bögre
GameKapocs bögre
Total Commander 9
Total Commander 9

További PC játék termékek
Mafia 3 [PC]
Mafia 3 [PC]
For Honor Gold Edition [PC]
For Honor Gold Edition [PC]
LEGO Lord of the Rings [PC]
LEGO Lord of the Rings [PC]
LEGO Hobbit [PC]
LEGO Hobbit [PC]
Farming Simulator 2015 kiegészítő: Official Expansion 2 [PC] (SAD Games)
Farming Simulator 2015 kiegészítő: Official Expansion 2 [PC] (SAD Games)
Men of War Assault Squad [PC]
Men of War Assault Squad [PC]
Trainz: A New Era [PC]
Trainz: A New Era [PC]
Torment: Tides of Numenera - Day One Edition [PC]
Torment: Tides of Numenera - Day One Edition [PC]

NOD32: Megbízható vírusvédelem