Termék 126/272
Előző termék A terméklistához Következő termék

Hitman: The Complete First Season Steelbook Edition [PC]

  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
13.990 Ft
Az ár az áfát tartalmazza
 Kosárba:

Megérkezett, kapható! A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges. Ez a rendelés a Hitman sorozat legújabb részére vonatkozik, mely 2016 folyamán epizodikusan jelent meg a Steam-en keresztül. Fémdobozos kiadás, melynek várható tartalma: (nagyobb méretért katt a képre)
Hitman: The Complete First Season Steelbook Edition
Ezen, normál változat esetében a telepítés menete: – A játék dobozában található kód nem egyből a Steam kulcs, – A Steam kulcs megszerzéséhez a Square Enix saját rendszerében kell aktiválni a játékot - ez fog Steam kulcsot adni a jogosultság ellenőrzés után – A telepítés menete: * A játék adott példányához tartozó STEAM kód megszerzéséhez helyezd a játéklemezt a meghajtóba. * Használd az automatikus indítást, vagy kattints kétszer a redeem.exe fájlra, és kövesd a képernyőn látható utasításokat. * A Steam kód lehetővé teszi, hogy felvedd a játékot a Steam könyvtárba, és telepítsd a számítógépedre a legújabb frissítésekkel együtt. * Lehetséges, hogy a játék telepítéséhez és aktiválásához, illetve a frissítések letöltéséhez a meghajtóban kell lennie a játéklemeznek. Jellemzők Irányítsd a 47-es Ügynököt, és végezz komoly hatalommal rendelkező célpontokkal szerte a világban ebben az intenzív kémthrillerben! A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása több mint 100 órányi játékidővel vár, az első szezon összes epizódját egyetlen csomagba rakva - Franciaország, Olaszország, Marokkó, Thaiföld, az Egyesült Államok és Japán is arra vár, hogy felfedezd! A Hitman: The Complete First Season dobozos kiadása az alábbi extra tatalmakkal érkezik várhatóan: * 3 bónusz küldetést tartalmazó missziócsomag (The Icon, A House Built on Sand, Landslide) * A játék teljes zenei anyaga * Egy "Így készült" werkfilm, amely megmutatja, hogy a 2015-ös E3-as bemutatót követően miként is jutott el a megjelenésig a játék * A HITMAN Requiem Blood Money Pack, amely a Blood Money epizód legendás fehér öltönyét, fehér gumikacsáját, és a krómozott ICA-pisztolyt is tartalmazza A Hitman: The Complete First Season minden helyszínt, kihívást, a fejlesztőcsapat által készített Escalation Contracts missziót és a közösség által alkotott Contracts-küldetéseket is tartalmazza. Ezen felül a január 31-e után aktiválódó Elusive Target eseményekhez is hozzáférést biztosít. A 2017-es kiadás megrendelése. Az aktiváló Steam kód csak a DVD használatával szerezhető meg. Négy DVD-t tartalmaz, melyről a játék egy része telepíthető, internetes letöltés is szükséges. Technikai segítségnyújtás: support@cnghungary.hu Kiadás módja: normál Adathordozó: PC DVD Ajánlott életkor: 18+
Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
JELENTKEZZEN BE ÉS MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT A TERMÉKRŐL!
KÉRJÜK, A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIT A » VEVŐSZOLGÁLATON « TEGYE FEL!
Osztályzat: ROSSZ KITŰNŐ
A vélemények csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.
Felesleges formáznia a szöveget HTML kódokkal, a formázás nem fog működni.

További termékek
Call of Duty: Black Ops [PC]
Call of Duty: Black Ops [PC]
Total Commander 9
Total Commander 9
GameKapocs bögre
GameKapocs bögre

További PC játék termékek
Might and Magic Heroes 6 Complete Edition [PC] (UbiSoft Exclusive)
Might and Magic Heroes 6 Complete Edition [PC] (UbiSoft Exclusive)
LEGO Star Wars 3: The Clone Wars [PC]
LEGO Star Wars 3: The Clone Wars [PC]
Freak Out: Extreme Freeride [PC] (Mega Games)
Freak Out: Extreme Freeride [PC] (Mega Games)
LEGO Batman [PC]
LEGO Batman [PC]
Prince of Persia 1 Sands of Time [PC] (UbiSoft Exclusive)
Prince of Persia 1 Sands of Time [PC] (UbiSoft Exclusive)
Rayman Legends [PC] (UbiSoft Exclusive)
Rayman Legends [PC] (UbiSoft Exclusive)
Mining Industry Simulator [PC] (Szimulátorvilág)
Mining Industry Simulator [PC] (Szimulátorvilág)
Men of War Assault Squad [PC]
Men of War Assault Squad [PC]

NOD32: Megbízható vírusvédelem