Termék 71/272
Előző termék A terméklistához Következő termék

Dying Light The Following Enhanced Edition [PC]

  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
11.990 Ft
Az ár az áfát tartalmazza
 Kosárba:

Megjelent, kapható!

A Dying Light egy hatalmas, hihetetlenül veszélyes világba helyezett akciójáték, ahol a hangsúly a túlélésen van. Nappal egy titokzatos kór által legyőzött és lerombolt városban vagy kénytelen kutatni még érintetlen készletek után, melyeket felhasználva magad hozhatod létre azokat a fegyvereket, amikkel felveheted a harcot a kór által életre hívott agyatlan, emberhúsra éhes lények hordájával szemben. Éjszaka azonban vadászból prédává változol, mert a fertőzöttek nem csak erősebbé, de agresszívabbá is válnak, de náluk is félelmetesebbek azok az emberfeletti vadászok, akik az éj leple alatt elhagyják fészküket, hogy élelem után kutassanak - Minden képességedre és tudásodra szükséged lesz, hogy kihúzd hajnalig.

DYING LIGHT: THE FOLLOWING - ENHANCED EDITION
A parkour-elemekkel átitatott zombis túlélés egy új szintje vár rád! Éld át a Dying Light definitív változatát az olyan újításoknak hála, mint az új Legenda-rendszer, a feljavított látványvilág, és az alaposan átgyúrt játékmenet. Az Enchanced Edition mind az alapjátékot, mind annak masszív, sztoriközpontú kiegészítőjét, a Dying Light: The Followingot is tartalmazza, amely egy hatalmas új területtel, új fegyverekkel, váratlan küldetésekkel, és vezethető, teljesen átszabható homokfutóval bővíti a repertoárt.

JÓ ÉJT! SOK SZERENCSÉT!

Jellemzők
AZ ALAPJÁTÉK FELJAVÍTOTT VÁLTOZATA: A Dying Light most már nagyobb, jobb és rémisztőbb, mint valaha. Tegyél meg mindent a túlélésért egy zombi vírus által porig rombolt városban, készletek után kutatva, fegyvereket létrehozva.

HATALMAS, NYÍLT VILÁG: Járj be egy káosz és rombolás által kiszipolyozott hatalmas világot. Ebben a látványban, változatosságban és veszélyben gazdag világban azonban nem csak a fertőzöttek az ellenfeleid: a legértékesebb készleteket néha a hozzád hasonló túlélőktől, a maroknyi elkeseredett, életben maradt embertől kell megszerezned - A Following kiegészítőnek hála végre elhagyhatod a várost, és felfedezheted a vidéket, elhagyva a karantén zónát, túljutva Harran falain. Az új térkép akkora, mint az Old Town és a The Slums régió együttvéve, telipakolva új helyszínekkel, szereplőkkel, küldetésekkel és felfedezésre váró titkokkal. A túlélés új módjait kell felfedezned, hiszen a korábban használt fortélyok és taktikák nem biztos, hogy ezen a területen is működnek.

AZ ÉJSZAKA ÁTÍRJA A SZABÁLYOKAT: A Dying Lightban készletek és fegyverek után kutatsz nappal, azonban ha leszáll az éjszaka, a fertőzöttek drámai változáson esnek át: éjjel vadászból prédává változol. A fertőzöttek hihetetlen, emberfeletti erőre tesznek szert, agresszívabbá válnak, ám a sötétben még náluk is veszedelmesebb, emberhúsra éhes lények merészkednek elő fészkükből.

PARKOUR-MOZGÁS: Ha vadászol, ha menekülsz, vagy ha szimplán csak közlekedsz a városban, a parkour mozgáskészletnek hála minden esetben gyorsan és látványosan közlekedhetsz. Ugrálj háztetőről háztetőre, mássz meg falakat, csapj le ellenfeleidre a magasból!

A DYING LIGHT: THE FOLLOWINGGAL KIBŐVÍTVE: Fedezd fel Kyle Crane történetének eddig ismeretlen fejezetét a Dying Light masszív kiegészítőjének hála. Hagyd el a karanténzónát, és járj utána egy szinte határtalanul nagy hatalommal rendelkező szekta titkának a város határain túl található vidéken, a régión, amely nagyobb, mint az alapjáték összes területe együttvéve!

NONLINEÁRIS TOVÁBBJUTÁS: Vedd át az irányítást a sorsod felett: az új Bizalom-rendszer révén különleges küldetések szabad sorrendben való teljesítésével nyerheted el a szekta vezetőinek bizalmát. Hogy milyen feladatokat vállalsz el, az csak rajtad áll: minél nagyobb a szekta bizalma benned, annál nehezebb és komplexebb missziókra vállalkozhatsz, melyek sikeres teljesítése közelebb visz a szekta titkának felfedéséhez!

VEZETHETŐ JÁRMŰVEK: Taposs a gázra, és szélsebesen szeld át a karanténzónát, úgy, ahogy erre eddig még nem volt lehetőséged. A minden terepviszonyra alkalmas buggie lesz a boldogulásod kulcsa, amit ráadásul teljesen át is szabhatsz: az új, a vezetést elmélyítő képességfa révén a jármű lesz a leghalálosabb fegyvered, melyet átfesthetsz, újraépíthetsz, és ezernyi cuccal szerelhetsz fel.

MINDEN DLC ÉS UPDATE A CSOMAGBAN: Az Enhanced Edition megvásárlásával a Dying Light-hoz kiadott összes extra tartalomhoz hozzájuthatsz, beleértve a Be the Zombie multiplayer módot, a Cuisine & Cargo küldetéseket, az Ultimate Survivor Bundle-t, a Bozak Horde játékmódot, és még sok minden mást.

4 FŐS KOOPERATÍV MÓD: Dolgozz össze három másik játékossal, együtt próbálva megküzdeni a zombiapokalipszis extrém kihívásaival. Mutasd ki egyediséget a karaktered öltözetének átszabásával, tucatnyi lehetőség közül választva!

ASZIMMETRIKUS MULTIPLAYER: Nem vagy egyedül: a világodba beférkőzhet egy másik játékos is, a Night Hunternek nevezett extrémen erős fertőzöttet irányítva. Csatlakozz más túlélőkhöz, és vegyétek fel vele a harcot közösen, vagy küzdj meg Harran városának rémálmával egyedül! (A Dying Light: The Following kiegészítőben szintén elérhető).


AZ ENHANCED EDITION FEJLESZTÉSEINEK LISTÁJA:

* Legenda rendszer
* Nightmare nehézségi szint
* Fejvadász missziók
* Új parkour mozdulatok
* Új ellenfél animációk és viselkedésformák
* #DrinkforDLC extra tartalom
* Új NPC-karaktermodellek
* Feljavított arcmimika
* Feljavított mesterséges intelligencia
* Változatosabb lőfegyverek
* HUD és videófilter kusztomizáció
* Feljavított audio szekció
* Javított konzolos teljesítmény

Technikai segítségnyújtás: support@cnghungary.hu

Kiadás módja: normál

Adathordozó: PC DVD

Ajánlott életkor: 18+Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
JELENTKEZZEN BE ÉS MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT A TERMÉKRŐL!
KÉRJÜK, A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIT A » VEVŐSZOLGÁLATON « TEGYE FEL!
Osztályzat: ROSSZ KITŰNŐ
A vélemények csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.
Felesleges formáznia a szöveget HTML kódokkal, a formázás nem fog működni.

További termékek
Total Commander 9
Total Commander 9
GameKapocs bögre
GameKapocs bögre
Call of Duty: Black Ops [PC]
Call of Duty: Black Ops [PC]

További PC játék termékek
American Truck Simulator [PC]
American Truck Simulator [PC]
Mafia 3 [PC]
Mafia 3 [PC]
Lock On [PC] (Mega Games)
Lock On [PC] (Mega Games)
Medieval 2 Total War Gold Edition [PC] (Gamemania)
Medieval 2 Total War Gold Edition [PC] (Gamemania)
LEGO Hobbit [PC]
LEGO Hobbit [PC]
Metro Redux [PC] (Premium Games)
Metro Redux [PC] (Premium Games)
Roadside Assistance Simulator [PC] (SAD Games)
Roadside Assistance Simulator [PC] (SAD Games)
Total War: Warhammer - Old World Edition [PC]
Total War: Warhammer - Old World Edition [PC]

NOD32: Megbízható vírusvédelem