Termék 96/272
Előző termék A terméklistához Következő termék

Farming Simulator 2015 kiegészítő: Official Expansion [PC] (SAD Games)

  • Nyelv: magyar felirat
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
1.990 Ft
Az ár az áfát tartalmazza
 Kosárba:

Kiegészítő lemez! Önmagában nem használható! Használatához szükséges a Farming Simulator 2015 alapjáték magyar feliratos változatának megléte. Farming Simulator 2015 alapjáték megvásárlása: http://cdgalaxis.hu/PC/21910/farming-simulator-2015.html A játék nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható. A Gold Edition kifejezés ebben az esetben szokatlan lehet, hiszen ezt általában az alapjáték plusz kiegészítő lemez együttes csomagokra is használják. Jelen esetben azonban az alapjáték illetve a kiegészítő KÜLÖN vásárolható meg. Ezen kiegészítő az alapjátékot nem tartalmazza! Jellemzők Az elmúlt egy év legkeresettebb játéka visszatér egy vadonatúj kiegészítővel. Tavaly már megtanultátok, hogyan lehet jó és sikeres gazdának lenni a skandináv és amerikai környezetben. Most ez a kiegészítő megadja minden kelet-európai játékosnak azt, amire régóta vágyott. Ez a mi földünk, és ezek azok a gépek, amelyeket mi használunk a mezőn. Most lehetőséged van Rostselmash, Zetor, Tatra és Farmtech gépeket és eszközöket használni, olyan igazi klasszikusokat is, amelyet még láthatsz is vidéken. Az új térképet kelet-európai profik készítették, ezzel is erősítve az "édes otthon" érzést. Kapcsold be a motorokat, irány a mező, építsd fel a álmaid farmját! Használatához szükséges a Farming Simulator 2015 alapjáték magyar feliratos változatának megléte. A játék nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható. Technikai segítségnyújtás: info@sadgames.hu vagy 70/528-9833 Kiadás módja: normál Adathordozó: PC DVD Ajánlott életkor: 03+
OS: WINDOWS VISTA/WINDOWS 7/WINDOWS 8/WINDOWS 10 PROCESSOR: AMD/INTEL 2.0 GHZ RAM MEMORY: 2048 MB GRAPHICS CARD: 512 MB OF VIDEO MEMORY ATI RADEON HD 2600/NVIDIA GEFORCE 8600 OR HIGHER HARD DISK SPACE: 5 GB DVD-ROM: 2X DRIVE A játék aktiválásához, az online játékmódhoz és a frissítések eléréséhez internet kapcsolat szükséges! A játék nem Steam-es, a játék kódja a Steam-en nem aktiválható.

Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
JELENTKEZZEN BE ÉS MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT A TERMÉKRŐL!
KÉRJÜK, A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIT A » VEVŐSZOLGÁLATON « TEGYE FEL!
Osztályzat: ROSSZ KITŰNŐ
A vélemények csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.
Felesleges formáznia a szöveget HTML kódokkal, a formázás nem fog működni.

További termékek
Call of Duty: Black Ops [PC]
Call of Duty: Black Ops [PC]
GameKapocs bögre
GameKapocs bögre
Total Commander 9
Total Commander 9

További PC játék termékek
For Honor Gold Edition [PC]
For Honor Gold Edition [PC]
Rome Total War Anthology [PC] (Legjobb Választás)
Rome Total War Anthology [PC] (Legjobb Választás)
Mighty No. 9 [PC]
Mighty No. 9 [PC]
Call of Duty Ghosts [PC]
Call of Duty Ghosts [PC]
Stock Car Extreme [PC] (SAD Games)
Stock Car Extreme [PC] (SAD Games)
Metro Redux [PC] (Premium Games)
Metro Redux [PC] (Premium Games)
Superhot [PC] (SAD Games)
Superhot [PC] (SAD Games)
Dark Souls 3 [PC]
Dark Souls 3 [PC]

NOD32: Megbízható vírusvédelem