Termék 145/306
Előző termék A terméklistához Következő termék

Heroes of the Storm Starter Pack kezdőcsomag [PC]

  • Szállítási idő: 1-2 munkanap
5.990 Ft
Az ár az áfát tartalmazza
 Kosárba:

A Heroes of the Storm alapváltozata ingyenes ugyan, viszont vehetünk benne hősöket, kinézeteket (skin), hátasokat (mount) is, melyek közül a Kezdőcsomag az alábbiakat tartalmazza: A Heroes of the Storm Kezdőcsomag várható tartalma: * 5 legendás hős: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara és Sonya, * 1 skin (kinézet): Ronin Zeratul, * Golden Tiger (Aranytigris) hátas A kezdőcsomag 7 darab kódot tartalmaz, a fenti tartalom eléréséhez szükséges 7 kódot. Magához a Heroes of the Storm játékhoz kódot nem tartalmaz, mivel a játék ingyenesen elérhető a Battle.net oldalon. Egy kód csak egyszer váltható be. A kódok működése csak európai battle.net szerveren garantált. FENSÉGES TOMBOLÁS Készen állsz arra, hogy belépj egy pörgős, kaotikus, csapatos bunyóba? A Blizzard legendás univerzumainak minden szegletéből érkező hatalmas, ikonikus hősök várnak rád, hogy egy véget nem érő küzdelemben megmérkőzzenek a dicsőségért, a túlélésért vagy egyszerűen csak a szórakozás kedvéért… ÉLD ÁT A KALANDOT * Arass győzelmet a legendás csatamezőkön - Fedezd fel az egyes harcmezők titkait, hogy a lehető legjobb eséllyel küzdhess a győzelemért. A kísérteties kalózhajók, a szeszélyes Holló Hadúr (Raven Lord) és a sírgólemek éppolyan halálosak lehetnek, mint az ellenfél csapata. Igazítsd a stratégiádat a környezethez - vagy nézz szembe a megsemmisítő vereséggel. * Idézd meg a halhatatlan hősöket - A kezdőcsomagban öt hős lehet a tiéd, majd a gyűjteményt a Blizzard több mint húszéves játéktörténelmének hőseivel és gonosztevőivel bővítheted, akiket megszerezhetsz vagy meg is vásárolhatsz. * Zúzd porrá stílusosan az ellenségeidet - Többtucatnyi egyedi képesség, hőskinézet és hátas révén tűnhetsz ki a csatatéren. A hősöd képességeit és tudását testre szabhatod, majd halálos jégsárkányokkal, mindent elemésztő pokoltűzzel és még számos egyéb módon vághatsz bele a pusztításba. Heroes of the Storm kezdőcsomag. Technikai segítségnyújtásáról a Blizzard gondoskodik, angol nyelven. http://eu.blizzard.com/support/ Kiadás módja: normál Adathordozó: PC DVD Ajánlott életkor: 12+
Várható rendszerigény a játék megjelenésekor: Minimum Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 with the latest service pack Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 5600+ NVIDIA GeForce 7600 GT, ATI Radeon HD 2600 XT, or Intel HD Graphics 3000 2 GB RAM 10 GB available hard drive space Broadband internet connection None for the recommended digital installation Keyboard and mouse required. Other input devices are not supported. 1024 x 768 minimum display resolution Ajánlott Windows 7 / Windows 8 64-bit with the latest service pack Intel Core i5 or AMD FX Series Processor or better NVIDIA GeForce GTX 650 or AMD Radeon HD 7790 or better 4 GB RAM A rendszerigény a játék fejlődésével, időről időre változhat, emelkedhet.

Kérjük, hogy amennyiben nehezen olvasható részt talál a hátlapon a rendszerigénynél, vagy további kérdése merülne fel, tájékozódjon a kiadó honlapján. Ezzel kapcsolatban utólagos észrevételt, panaszt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Csak Magyarország területén belül szállítunk. GLS szállítás esetén a futár hétköznap, 8 és 17 óra között kézbesít, ezen belül időtartam szűkítésre nincs érdemi lehetőség. Személyes átvétel helyszíne: CD Galaxis 1088 Budapest, Múzeum körút 10.
JELENTKEZZEN BE ÉS MONDJA EL VÉLEMÉNYÉT A TERMÉKRŐL!
KÉRJÜK, A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIT A » VEVŐSZOLGÁLATON « TEGYE FEL!
Osztályzat: ROSSZ KITŰNŐ
A vélemények csak jóváhagyás után kerülnek ki az oldalra.
Felesleges formáznia a szöveget HTML kódokkal, a formázás nem fog működni.

További termékek
Call of Duty: Black Ops [PC]
Call of Duty: Black Ops [PC]
GameKapocs bögre
GameKapocs bögre
Total Commander 9
Total Commander 9

További PC játék termékek
Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition [PC]
Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition [PC]
South Park The Stick of Truth [PC] (UbiSoft Exclusive)
South Park The Stick of Truth [PC] (UbiSoft Exclusive)
Superhot [PC] (SAD Games)
Superhot [PC] (SAD Games)
Assassins Creed 3 [PC] (UbiSoft Exclusive)
Assassins Creed 3 [PC] (UbiSoft Exclusive)
Tomb Raider Ultimate Edition [PC] (Gamemania)
Tomb Raider Ultimate Edition [PC] (Gamemania)
Diablo 3 kiegészítő: Reaper of Souls [PC]
Diablo 3 kiegészítő: Reaper of Souls [PC]
Company of Heroes 2 [PC] (Gamemania)
Company of Heroes 2 [PC] (Gamemania)
Warhammer 40000: Dawn of War Master Collection [PC] (Gamemania)
Warhammer 40000: Dawn of War Master Collection [PC] (Gamemania)

NOD32: Megbízható vírusvédelem