Használati útmutató

Hogyan vásároljunk?

Webáruházunk egy internetes áruház, ahol azon dolgozunk, hogy a legszélesebb hazai szoftverkínálat között böngészhessen.
Az internetes kereskedelemnek köszönhetően áraink akár 20-30 százalékkal is alacsonyabbak lehetnek, mint más, "élő" áruházaké.
Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tenni- és tudnivalókat, hogy a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben találja meg azt a portékát, amit keres.

Baloldalt találja azokat a kategóriákat, amelyekre kattintva megtekintheti a termékkínálatot; a szoftverkínálat alakulásának megfelelően néha új kategóriák válnak láthatóvá, néha pedig egy időre egyesek eltűnnek. Ne lepődjön meg akkor sem, ha bizonyos termékeket több kategóriában is lát - egy komolyabb vírusirtó csomagban például sokszor találni kéretlenlevél-szűrőt vagy kémprogram eltávolítót, ahogyan egy videoszerkesztő is gyakran tartalmazhat grafikus programmodult. Ezek a termékek mindkét kategóriában látszanak.

Belépés A regisztrált felhasználók kényelmesebben, gyorsabban tudnak vásárolni, ugyanis nem kell minden alkalommal beírniuk a szállítási és a számlázási címet, a Belépést követően rendeléskor a rendszer automatikusan felkínálja a legutóbb megadottat. Nem is beszélve arról, hogy bizonyos szolgáltatásainkat (automatikus akciófigyelés és hírlevél e-mailben, véleménynyilvánítás, hamarosan indul új szolgáltatásunk, a kívánságlista) csak regisztrált felhasználóként élvezhet.

Pénztárhoz Ezután már nagyon egyszerű vásárolni. Beteszi a kívánt terméket a kosárba (akár többet is), majd a Pénztárhoz fárad. Itt a rendszer felkínálja az alapértelmezett szállítási címet (amit megváltoztathat, újat adhat meg, választhat egy másikat, amit már korábban felvitt), kiválasztja a szállítási módot (jelenleg csak futárszolgálati kézbesítés választható), beírja esetleges megjegyzését (például: "a szomszédnál is leadható, Kossuth Lajos u. 20, pénz van nála".). A következő lépésben a számlázási cím és a fizetési mód választható a fenti leírtakhoz hasonlóan (készpénzzel a futárnak tud fizetni, banki átutalást pedig előrefizetés esetén tudunk ajánlani - hamarosan hitel- vagy bankkártyáját is tudja használni). Ha van önnek, ezen az oldalon adhatja meg kuponjának kódját is (lásd később), a következő oldalon látni fogja, mekkora kedvezményre jogosítja. A harmadik, utolsó lépésben áttekintheti a megrendelésést, ellenőrizheti az adatokat, végül rákattint a "Rendelés OK" gombra - a futár hamarosan csengetni fog!

Sok esetben lehetősége van kedvezmény-kupont is beváltani . Időszakosan különleges ajánlattal lepjük vásárlóinkat, esetleg honoráljuk, ha az elsők között regisztrál oldalunkra, néha egy-egy partnerünkkel közösen indítunk árleszállítást, akciót). Az ekkor (e-mailben) kapott kódot jól tegye el, mert ez a virtuális kupon önnek készpénzt ér, és nincs lehetőségünk új kódot küldeni! A kupont a vásárlás végeztével, fizetéskor, a Pénztárnál tudja beváltani. A kupon átruházható: például e-mailben továbbküldheti ismerősének, aki áruházunkba regisztrálva felhasználhatja azt a legközelebbi vásárlásánál). A legtöbb kupon csak egy alkalmommal, illetve meghatározott időszakban érvényes.

AkciófigyelésAz akciófigyelés szolgáltatásunkat használva (a jobboldalt található "vekker", csak regisztrált felhasználóknak) önnek nem kell állandóan azt lesnie, mely termékünknek mikor esik le az ára. Ha egy termékhez akciófigyelést kér, mi értesítést küldünk önnek e-mailben, ha azt a terméket kedvezőbb áron tudja megvásárolni. Lehetősége van egyszerre minden terméket figyelemmel kísérni - azt, hogy milyen termékekre kért Akciófigyelést, bejelentkezés után az Adataim menüpont Akciófigyeléseim megtekintése és változtatása alatt érheti el.

Vélemény Minden egyes termékünkhöz megírhatja véleményét, így hozzájárulhat, hogy nemcsak mi, de vásárlótársai is értesülhessenek egy-egy termék használatáról, kritikájáról; ugyanígy ön is láthatja mások hozzászólását - ossza meg hát tapasztalatait a megvásárolt vagy kipróbált termékekről! Vásárlóink, ezért a mi érdekünk is az, hogy elsőként értesüljünk, ha valami nem nyerte el teljesen a tetszését!

Külön "Akciók" dobozban láthatja, milyen termékeknek csökkentettük jelentősen az árát. A doboz fejlécére vagy a baloldali menü "Aktuális akciók..."-ra kattintva az összes, éppen futó akciónkat megtekintheti (hiszen a főoldalra nem férne ki az összes akciós termék képe és listája).

Vissza
NOD32: Megbízható vírusvédelem